Kılınç, destek markette incelemelerde bulundu

Kılınç, destek markette incelemelerde bulundu
Adıyaman Belediyesi ve Temel İhtiyaçlar Derneği (TİDER) işbirliğiyle kurulan ve ayda ortalama bin 500 ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayan destek mark
Adıyaman Belediyesi ve Temel İhtiyaçlar Derneği (TİDER) işbirliğiyle kurulan ve ayda ortalama bin 500 ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayan destek markette incelemelerde bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, yetkililerden süreç hakkında bilgi aldı.
Adıyaman Belediyesi ve Temel İhtiyaçlar Derneği işbirliği ile 2023 yılında kurulan ve Adıyaman Belediyesi tarafından tespit edilen TOGEMe kayıtlı maddi durumu iyi olmayan aileler için Yeni Sanayi Mahallesinde kurulan destek markette ayda ortalama bin 500 ailenin gıda ve hijyen gibi temel ihtiyaçları karşılanıyor.
Maddi durumu iyi olmayan ailelerin faydalandığı destek markette ki ürünler özellikle yerel esnaftan alınarak şehrin ekonomisine de katkı sağlamak açısından büyük önem taşıyor.
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, destek marketi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yaptığı incelemeler esnasında yetkililerden süreç ve işleyiş hakkında bilgi aldı.
Markette ki işleyişi yerinde inceleyen Başkan Kılınç, sonrasında yaptığı açıklamada, Yeni Sanayi Mahallesinde Temel İhtiyaçlar Derneği ve belediyemiz işbirliği ile organize ettiğimiz destek markette ihtiyacı olan Togeme kayıtlı bin 500 ailemizin temel ihtiyaçları karşılanıyor. Gıda ve hijyen gibi temel ihtiyaçları kapsayan ürünlerimiz özellikle yerel esnaflarımızdan temin ediliyor. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum diye konuştu.