Kızılay’da Murat Bulut Güven Tazeledi

Kızılay’da Murat Bulut Güven Tazeledi

Kızılay Adıyaman Şubesinde yapılan Olağan Genel Kurul'da Şube Başkanı Murat Bulut, oyların çoğunluğunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Olağan Genel Kurulda açıklamada bulunun Adıyaman Şube Başkanı Murat Bulut; Türk Kızılay Adıyaman Şubesi Olarak 201-2020 ve 2021 yıllarında yaklaşık 35.000 aileye İl, İlçe ve köylerde bulunan yardıma muhtaç vatandaşlarımıza nakdi ve ayni yardımda bulunduk.

 

Türk Kızılay Adıyaman Şubesi olarak İlimiz Merkez, İlçe Devlet Hastanelerimiz ile Özel Hastanelerde yatan Hastalarımızın Kan İhtiyacını Karşılamaktayız. Kan Merkezimizin Daha İyi Hizmet verebilmesi İçin Atatürk Bulvarında bulunan PTT İl Müdürlüğü yanında yeni bir Kan Bağış Merkezi için arsa tahsisi aldık. 2022 yılı yatırım programına da aldırarak yakında inşaatına başlayacağız. Ülkemizde 18 yerde faaliyet göstere Toplum Merkezimizi İlimiz dede açtık ve faaliyetlere başladık. Toplum merkezimizde kadınlarımıza yönelik istihdam kurslarına başladık. Toplum Merkezimizde kadınlarımıza yönelik istihdam kurslarına başladın ve dezavantajlı gruplara Psikolojik ve Sosyal Destek veriyoruz.

 

Aşevi içinde Belediyemizden yer tahsisi yaptık, İnşallah Kan Merkezimizi ve Aşevini tamamlayarak ilimizde yaklaşık 40.000 aileye maddi ve ayni yardım yapmayı hedefliyoruz. Ayrıca Toplum Merkezimizde istihdama yönelik kurslarımızda artıracağız.
Başkan Bulut; Adıyaman Kızılay Şubesi olarak toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için gayretimizi ortaya koyacağız. Yeni dönemde Şube üyelerimizden beklentimiz, gönüllülük bilinciyle daha çok çalışarak, Kızılay’a değer katacak her yaştan yeni gönüllüye ulaşmalarını, afetlere, olağan ve olağanüstü durumlara her an hazır, dayanışmanın simgesi bir hayır kurumu olmamıza katkı sağlamalarıdır.” Diyen Başkan Bulut; daima yanımızda olan arsa tahsislerinde yardımlarını hiç esirgemeyen Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Sayın Ahmet Aydın’a, Valimiz Sayın Mahmut Çuhadar’a Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Kılıç’a, Ak Parti İl Başkanı Sayın Mehmet Dağtekin’e, yapmış olduğumuz çalışmalarımıza maddi ve manevi olarak destek veren gönüllülerimize ve yönetim kuru arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

Adıyaman İGFA

Yorum Yaz