Kızılay Kadın 110 Yaşında

Kızılay Kadın 110 Yaşında

Kızılay Adıyaman Kadın Kolları tarafından 110’uncu kuruluş yıl dönümü nedeniyle geliri insani faaliyetlerde kullanılmak üzere bir etkinlik düzenledi.

 

Kızılay Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Esin Karayılan; “1868 yılında başlayan iyilik yolculuğumuz 20 mart 1922’de Hilal-i Ahmer Hanımlar Merkezinin kurulması ile güçlenerek devam etmiştir. Böylelikle Kızılay kadınlarının fedakâr faaliyetleri ile iyiliğin toplumsal tabana yayılmasında sağlanmıştır.

Türk Kızılay’ının 2030 hedeflerinden biride toplumsal güçlendirmedir.

GÜÇLÜ TOPLUM GÜÇLÜ KADINLARLA MÜMKÜNDÜR

110 yıla dayanan köklü tarihinin birikimine yenilenmiş enerjisini ekleyen Kızılay Kadınları bugün Türkiye’nin her yerinde merhamet çınarları olarak iyilik yolculuklarına devam etmektedir.

Türk Kızılay Ailesi olarak Kadınlarımızın sahip olduğu iyilik gücünü Türkiye’de ve Dünyada ihtiyaç sahipleri ile buluşturmayı dayanışma ödevimiz olarak görüyoruz.

Kızılay Kadınlarının 110. Yaş günlerini tebrik ediyor bu vesileyle başta Kızılay Gönüllülerimiz olmak üzere iyilik yolunda dayanışma gösteren tüm kadınlarımızın çabaları için minnetlerimi sunuyorum. Tüm Kadınlarımızı Kızılay Kadın teşkilatımızda gönüllü olmaya, bu iyilik yolculuğumuzda bizlere eşlik etmeye davet ediyorum” dedi. 

Kaynak İGFA