KKTC Başbakanı Üstel, Adıyaman Adliyesi´nden ayrıldı

KKTC Başbakanı Üstel, Adıyaman Adliyesi´nden ayrıldı
Adıyaman´da 6 Şubat depreminde yıkılan ve 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel ile görülen duruşmaya katılan KKTC Başbakanı Ünal

Adıyaman´da 6 Şubat depreminde yıkılan ve 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel ile görülen duruşmaya katılan KKTC Başbakanı Ünal Üstel, akşam saatlerinde adliyeden ayrıldı.
6 Şubat depremlerinde 39´u KKTC´den turnuva için gelen voleybol sporcusu, öğretmen, antrenör, 47´si ise Türkiye Turist Rehberleri Birliği organizasyonuyla çeşitli tur şirketleri bünyesinde eğitim gezisi için bulunan 86 kişinin konakladığı otelde 1´i personel olmak üzere toplam 72 kişi hayatını kaybetmişti.
Adıyaman Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi´nde sabahın erken saatlerinde görülmeye başlanılan duruşmaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel, beraberindeki 3 bakan, 9 milletvekili ve 11 üst düzey bürokrat, hayatını kaybedenlerin yakınları, avukatları yer aldı. Duruşmayı beraberindeki heyetle birlikte yakından takip eden Üstel, akşam saat 19.20 sularında Adıyaman Adliyesi´nden ayrılarak Şanlıurfa Havalimanına gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.