KYK’lı Öğrencilerden Afrin Gazisine Ziyaret

KYK’lı Öğrencilerden Afrin Gazisine Ziyaret
Adıyaman Kredi ve Yurtlar Kurumu Safvan Bin Muattal Kız Öğrenci Yurdu’ndan Zeytin Dalı Harekatı’nda

Adıyaman Kredi ve Yurtlar Kurumu Safvan Bin Muattal Kız Öğrenci Yurdu’ndan Zeytin Dalı Harekatı’nda Hatay Hassa Kurutepe ‘de Gazi olan Piyade Uzman Çavuş Barış ASLAN‘ı ziyaret.

 

Kurum personeli ve öğrencilerle birlikte Zeytin Dalı Harekatı’nda Hatay Hassa Kurutepe‘de Gazi olan Piyade Uzman Çavuş Barış ASLAN ‘ı ziyaret ettiler. Bu anlamlı ziyarette gazimize çiçek hediye ederek dualarda bulunuldu. Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun her zaman Şehit aileleri ve Gazilerimizin yanlarında olduğu vurgusu yapılan ziyarette, öğrenciler Şehit ailesi ile duygulu anlar yaşadı.

 

Gazi Piyade Uzman Çavuş Barış ASLAN “Bu kutlu görevde nasıl kahramanca mücadele ettiğini ve şu anda hala bu harekatta canla başla mücadele eden Mehmetçiğimizin nasıl zorlu şartlarda vatan millet aşkına kendini feda ettiğini görmüş olduğunu söyledi ve ziyaretimizden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.”

 

Ziyareti gerçekleştiren öğrenciler ziyaret sonrasında çok duygulandıklarını ve bu imkanı sağlayan KYK Adıyaman İl Müdür Sami KÖROĞLU, Safvan Bin Muattal Yurt Müdürü ve Yurt Personellerine teşekkürlerini ifade ettiler.
Yorum Yaz