Mahalleli Bu Evlerin Yıkılmasını İstiyor

Mahalleli Bu Evlerin Yıkılmasını İstiyor
Adıyaman Eski saray mahallesinde bulunan terk edilmiş evler maddi bağımlıların yuvası haline gelirken vatandaşlar bu evlerin bir an önce yıkılmasını istiyor

Adıyaman Eski saray mahallesinde bulunan terk edilmiş evler maddi bağımlıların yuvası haline gelirken vatandaşlar bu evlerin bir an önce yıkılmasını istiyor.


Adıyaman Eski saray mahallesinde bulunan ve uzun zamandır boş ve kullanılamaz olan evler madde bağımlıların yuvası olmasında dolayı mahalle sakinleri yetkililerin bu tür evleri bir an önce yıkılması için çalışma başlatmalarını istiyor.


Eski saray mahallesinde oturan vatandaşlar" Madde bağımlısı olan kişiler bu evleri mesken tutular bizler mahalleli olarak artık bu kişilerden bıktık. Ya buraları yıksınlar ya da sürekli kontrol etsinler gece buradan yürürken bile korku dolu anlar yaşıyoruz. Kentsel dönüşüm kapsamında buralar sözde yıkılacaktı ama daha bir gelişme yok buralarda zaman zaman madde bağımlıları yüzünden yangınlar meydana geldi. Buradaki vatandaşlara birşey olsa bunun sorumlusu  kim olacak şehir merkezinde bulunan bu yerler Adıyaman'a hiç yakışmıyor Allah rızası için bizlere yardımcı olsunlar sözlerini ifade ettiler."


Yorum Yaz