Memleket Partisi'nden İGC'ye Teşekkür ziyareti

Memleket Partisi'nden İGC'ye Teşekkür ziyareti
Memleket Partisi Adıyaman Milletvekili adayı İz Yücedağ, Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyetini ziyaret etti.

Memleket Partisi'nden İGC'ye 'Teşekkür' ziyareti
Memleket Partisi Adıyaman Milletvekili adayı İz Yücedağ, Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti'ni (İGC) ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri sonrasında Başkan Vekili Mustafa Çeliker ile Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Duymaz, Mehmet Toprak ve Hidayet Çakır'ın hazır bulunduğu ziyarette Memleket Partisi Adıyaman Milletvekili adayı İz Yücedağ, İGC'yi ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Memleket Partisi Adıyaman Milletvekili adayı İz Yücedağ'ın ziyaretinden Adıyaman basının kentin her taşın altında imzası bulunduğunu söyleyerek basının seçim sürecinde büyük bir erdemlikle kentine sahip çıkması adına hassas davrandığını söyledi.
 Yücedağ'ın ziyaretinden ötürü yönetim kutulu adına teşekkür eden Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC ) Başkanı Mehmet Cihan Akbilek,"Hiçbir siyasi partiye yakınlığımız olmadığı gibi tüm partilere eşit mesafede olarak hareket etmekteyiz. Adıyaman'ın gelişmesi için her türlü girişimde bulunarak gerek siyaset gerekse iş insanlarının kapısını aşındırma adına tüm çabamız ile mücadele etmekteyiz. Huzur ve barışın hakim olduğu Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde tarafsız olarak yayın organlarımızda siyasete yer verdiğimizi belirtmek isteriz. Adıyaman'ın eksikliklerinin ve aksaklıkların gelişimi noktasında her türlü gelişmenin yakından takipçisi olacağız"dedi.