Meteoroloji Adıyaman İle İlgili Uyardı..

Meteoroloji Adıyaman İle İlgili Uyardı..
Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre; Adıyaman ve bölgede sağnak yağış bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre; Adıyaman ve bölgede sağnak yağış bekleniyor


İşte ilimizde ve bazı illerde hava durumu; Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Diyarbakır ve Adıyaman çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgâr, batı yönlerden kuvvetli (40 - 60 km/saat) olarak esecek. Bölge genelinde toz taşınımı bekleniyor.


İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (21)


İZMIR: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (26)


ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kuzey çevreleri, öğle saatlerinden sonra il geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (20)


ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, öğle saatlerinden sonra doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.(30)


ANTALYA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)


SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (21)


ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (21)


DIYARBAKIR: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Yorum Yaz