MHP Milletvekili Çakır’a Sevgi Seli

MHP Milletvekili Çakır’a Sevgi Seli
ÇAKIR; “GÖNLÜMÜZ VE KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAKTIR”

24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimde MHP’den birinci sıra Milletvekili olan Selim Çakır, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Yaş Sebze ve Meyve hali esnafının sorunlarını dinleyip onlarla sohbet etti. 

 

Ankara’da MHP genel merkezi tarafından düzenlenen Aday tanıtım programının ardından Adıyaman’a döner dönmez ziyaretlerini sürdüren MHP 1. Sıra adayı Selim Çakır, partime ve şahsıma gösterilen bu sevgi bizleri mutlu ediyor dedi.

 

Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşlarla de sohbet etme imkanı bulduğunun altını çizen Çakır; “Esnaf ve vatandaşlarımız zor şartlar altında geçim mücadelesi veriyor. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında esnaf ve vatandaşımızın yüzü gülecek. Vatandaşlarımızın çok büyük bir bölümü geçim sıkıntısı yüzünden kredi borçlarına bulaşmış durumda. Dolayısıyla hazır tüketen bir Türkiye yapısından kurtulup üreten bir Türkiye ile vatandaşımızı ve esnafımızı güldüreceğiz” dedi.

 

24 Haziranda yapılacak olan seçimin Türkiye’nin kaderini belirleyeceği bir seçim olacağını belirten MHP Adıyaman Birinci sıra milletvekili Adayı Selim Çakır; “Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor ve bu bilinçle ülkemizin bekası için genel başkanımız Devlet Bahçelinin de içinde yer aldığı Cumhur ittifakı ve milletvekili seçimine çok az bir zaman kaldı. Önümüzde, ülkemizin ve milletimizin geleceğini tayin edecek tarihin en önemli seçimlerinden bir tanesi var. Mutlaka Milliyetçi-Ülkücü hareketin kazanması lazım. Ülkenin durumu ortada.

Ülkeyi, bu sıkıntılardan kurtaracak yegane kadro Milliyetçi-Ülkücü kadrolardır. Tabi benimle birlikte aday listesinde yer alan arkadaşlarımız ve parti teşkilatımız çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Şimdi de Ankara’da daha güçlü şekilde Adıyaman’ı  temsil etmek arzusundayız. Bunu başaracağımıza olan inancımız tamdır. Özellikle ülkemizin içinde bulunduğu ortamda dik duruş sergileyen, söz konusu vatan, millet ve bayrak olursa hiçbir şeyden taviz vermeyen genel başkanımız Devlet Bahçelinin tutumu, milletimiz tarafından takdirle karşılanmış ve milletimizin Milliyetçi Hareket partisine milletimizin sevgisini bir kat daha artmasına sebep olmuştur. Partimize yönelik ilgi her geçen gün artmaktadır. Açık ve net şunun bilinmesini istiyorum. Kapımız, gönlümüz herkese açık olacaktır" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz