Milletvekili Ahmet Aydın; Gençlerle Sporda Buluştu

Milletvekili Ahmet Aydın; Gençlerle Sporda Buluştu
AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın ve AK Parti heyeti gençlerle sporda buluştu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın ve AK Parti heyeti Gençlik Spor İl Müdürlüğü tesisi sporcu okulunda incelemelerde bulunarak, genç sporcuların antrenmanlarına dahil oldu.

 

MSK Başkanı Aydın; Böylesine güzel ve devasa tesislerde gençlerimizi spor yaparken görmek bizleri çok mutlu ediyor. Gençlerimize ne kadar yatırım yapsak azdır. Bu akşam Sporcu Fabrikasında genç sporcularımızla bir aradayız onların bu enerjilerini görmek bizleri daha çok hizmet etmeye mecbur kılıyor. AK Parti iktidarından önce gençlerimizin spor yapacak alanları yokken hamdolsun şu an devasa tesislerde antrenörlerimizin özverili gayretleri ile sporcularımız yetişiyor. 2002 yılına kadar toplam lisanlı sporcu sayımız sadece 1.736 iken yirmi yılda spor dalında yaptığımız yatırımlarla tesislerle 92.287 sporcuya ulaştık ve İlimizde spor faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve tabana yayılması amacıyla 158 spor tesisi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Adıyaman’da gerçekleştirilen spor faaliyetleri kapsamında farklı farklı branşlarda 148 Milli Takım Sporcusu yetiştirilmiştir.

 

Yeter ki gençlerimiz spor yapsın biz siyasilerde yatırım noktasında ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz dedi.

Yorum Yaz