Milletvekili Fırat’tan Hastalara Moral Ziyareti

Milletvekili Fırat’tan Hastalara Moral Ziyareti

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, İl Başkanvekili Emrah Bulucu ve Merkez İlçe Başkanvekili Ziya Başaran ile birlikte Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

 

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Servislerinde yatan ve tedavileri devam eden hastaları, hasta yakınlarını ve hastane personelini ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, hastaneden ve personelden memnun olup olmadıklarını ve herhangi bir taleplerinin bulunup bulunmadığını sorduğu hastalara moral verdi, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastalarla bir süre sohbet eden ve tedavi süreçleri hakkında bilgi alan Milletvekili Fırat, tüm hastalara acil şifalar diledi.

“SAĞLIK ALANINDA DEVRİM NİTELİĞİNDE PROJELERE İMZA ATTIK”

AK Parti iktidarlarından önce hastanelerde sıra alabilmek için sabah ezanından önce kuyruğa girildiğini hatırlatan Milletvekili Fırat, “Hastalarımız kuyruğa 3-5 kişi giriyordu. Yaşlılarımız ayakta duramıyordu. İlaç almaya gittiğimiz zaman saatlerce bekledikten sonra 4 kutudan 2’sini ancak alabiliyorduk. Ameliyat sırasını beklerken hayatını kaybeden vatandaşlarımızı unutmayalım. Ameliyat için verilen bıçak paralarını unutmayalım” dedi.

Milletvekili Fırat; Sağlık noktasında eksiğimiz ne ise o konularda çalışmalarımız devam ediyor. Doktor atamasından tutunda tıbbi cihaz ve aletlerine kadar çok şükür eksiğimiz yok. Tabi daha ileri seviye olabilir bunun için de siyasetçiler olarak üzerimize düşenin fazlasını yapıyoruz. Pandeminin bitmesi ile birlikte inşallah hastanelerimizde normal çalışma düzenine geçeceklerdir. Haber Merkezi