CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, depremde yıkık, ağır hasarlı ve acil yıktırılacak iş yeri ve evlerdeki eşya bedellerinin bugüne kadar ödenmediğini açıkladı.
TBMM´nin Genel Kurul çalışmalarına başlamasıyla birlikte Adıyaman´ın sorunlarını meclis gündemine taşıyan CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, yıkık, ağır hasarlı ve acil yıktırılacak iş yeri ve evlerdeki eşya bedellerinin bugüne kadar ödenmediğine dikkat çekti.
Tutdere konuşmasında, "Deprem sonrası 19 Şubat´ta AFAD Başkanlığınca bir genelge yayımlandı. Genelgede deprem illerindeki yıkık, ağır hasarlı ve acil yıktırılacak iş yeri ve evlerdeki eşya bedellerinin ödeneceği ifade edildi. İktidar yetkilileri tarafından da bu yönde açıklamalar yapıldı. Vatandaş müracaatlarını yaptı, zarar tespit komisyonları zararları tespit etti, aradan 8 ay geçti ancak ortada ödeme yok, para yok. Genelgenizin gereğini yapın, deprem illerindeki vatandaşların mağduriyetini giderin, yazıktır, günahtır" şeklinde konuştu.
POLİTİKA
Yayınlanma : 11 Ekim 2023 14:33
Milletvekili Tutdere, depremzedelerin eşya bedellerini Meclise taşıdı

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, depremde yıkık, ağır hasarlı ve acil yıktırılacak iş yeri ve evlerdeki eşya bedellerinin bugü
- 14:19Binlerce yıllık rüzgar ve su erozyonuyla ortaya çıkan doğal güzellik
- 14:17Adıyaman’da bayram sabahı silahlı kavga: 5 yaralı
- 14:11Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı İşeri’den buruk bayram mesajı
- 10:52Adıyaman’da acemi kasaplar hastanelik oldu
- 10:06Başkan Hallaç’tan Kurban Bayramı mesajı

