Milli Eğitim Müdürü Gönen Basın ile bir araya geldi

Milli Eğitim Müdürü Gönen Basın ile bir araya geldi

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz'ün emekli olması sonrası yerine atanan İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, görevine başlamasının ardından çeşitli ziyaretlerinin sürdürürken bir yandan da projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

Kahvaltılı basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gönen burada yaptığı açıklamada, kısa sürede yüz yüze eğitime geçeceklerini söyledi.

Yüz yüze eğitim öncesi hazırlık yaptıklarını belirten Gönen, "Bütün okullarımızda yüz yüze eğitime geçeceğiz. Şu anda hazırlıklarımızı yapmış durumdayız. Okul ve kurumlarımız hijyen yönünden öğrencilerimize ev sahipliği yapma noktasında bütün çalışanlarıyla işlemlerini tamamladılar. Tabi biz şunu da istiyoruz yani bu salgın konusunda okullarımız etkilenmesin ve bunu veliler ile daha önce paylaştık. Lütfen aç olmayan verileriniz varsa, aşılarını yaptırsınlar, çevrelerinde aynı şekilde teşvik etsinler. Sağlıklı bir şekilde güzelce okullarımızı başlatalım ve yüzyüze eğitimi seri bir şekilde devam etsin istiyoruz. Bunla ilgili biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstermeye devam edeceğiz. İnşallah öğretmenlerimizin başlamasıyla da birlikte uzun soluklu olarak işte uzaktan eğitime tabi kalmak durumunda olan öğrencilerimiz okullarıyla buluşacaklar yine inşallah her alanda akademi kuracak bütün alanlarda cıvıl cıvıl çalışan, üreten okullarımız faaliyete başlamış olacaklar." dedi.

Yorum Yaz