Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı’dan İGC’ye Ziyaret

Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı’dan İGC’ye Ziyaret
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyetini Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve Yönetim Kurulunu Ziyaret etti.

İl Müdürü Aşcı; Bu Memleketin Çocukları Okumalı

 

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyetini Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve Yönetim Kurulunu Ziyaret etti.

 

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı; Adıyaman’a İlk atandığımın gün ne yapmak istediysem çok şükür hepsini gerçekleştiriyoruz. Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak üç aydır çalışıyoruz, bu anlamda öğrenci, veli, öğretmenlere ve okullaşmaya yönelik ciddi çalışmalarımız oldu. 


TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanımız Ahmet Aydın ve Sayın Valimiz Mahmut Çuhadarın ’da destek ve girişimleri ile Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’i ilimizde ağırladık. 35 anaokulu, 5 lise, 10 ilkokul ve 10 ortaokulu olmak üzere toplam 60 tane yeni okulun sözünü aldık ve çalışmalara başladık. Toplama vurduğunuzda bu 500 derslik yapıyor. Sağ olsunlar istediğimizin fazlasını vererek Adıyaman’ımıza tarihinde görülmemiş bir Eğitim yatırım aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bu memleketin çocukları okumalı, bunun için bizlere ne düşüyorsa kat ve kat fazlasını yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, “Geleceğe değer katacak bireyler yetiştirebilmemizin en önemli unsuru, çocuklarımızı yenilikçi eğitim olanakları ile buluşturarak onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Bizlerde Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti olarak yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza yönelik her türlü projenin içinde olmaya gayret gösteriyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ederek sorunların çözümü noktasında katkı sağlama devam edeceğiz. Sayın Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.