MSK Başkanı Aydın; Adıyaman Bademini Dünya Şampiyonu Yapacağız

MSK Başkanı Aydın; Adıyaman Bademini Dünya Şampiyonu Yapacağız
Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; "Tarım Bakanlığımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın bugüne kadar verdiği desteklerle ilimizde yatırım, üretim ve istihdam hedefi ile katma değeri yüksek ürünl

Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; "Tarım Bakanlığımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın bugüne kadar verdiği desteklerle ilimizde yatırım, üretim ve istihdam hedefi ile katma değeri yüksek ürünlerimizi yetiştirmeye, geliştirmeye, ciddi bir ekonomik girdi sağalamaya devam edeceğiz”

Badem paketleme işleme tesisleri kurarak Adıyaman'da badem üretiminin her geçen gün arttığını dile getiren Milletvekili Aydın; " Kahta'da üreticimizin el emeği, göz nuruyla işlediği bademlerin hasatına katıldık. Stratejik ve bölgesel manada çok önemli bir sektör olarak tarım hem Adıyaman hem de ülkemiz için vazgeçilmez önceliklerimiz arasında gelmektedir. 

 

Kalkınma ve üretimin her alanda olduğu gibi tarımsal faaliyetlerde de modern ve kazançlı bir hal alması için var gücümüzle çaba sarf etmekteyiz. Bu manada, ilimiz ve ilçelerimizin sahip olduğu potansiyel göz ardı edilemeyecek bir noktadadır. 

 

Her daim ve her koşulda çiftçimizin be üreticimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.  

 

Allah devletimize, milletimize zeval vermesin, topraklarımızın bereketini baki kılsın.

Yorumlar
Abdurrahman bozkütük

Ahmet aydın sekreteri iyi bilir 20 kez aradım telefonu açmadı :bu vekilin yolunda gidilirmi hayır bu 'vekîli kesinlikle istemiyoruz

Abdurrahman bozkütük

09 Eylül 2022 21:25

Yorumlar
Abdurrahman bozkütük

Adıyaman vekilleri ahmet âydın vâtandas a ve millete verdiği zararı unutmadı k bu vekili kesinlikle istemiyoruz

Abdurrahman bozkütük

09 Eylül 2022 21:21

Yorum Yaz