MSK Başkanı Aydın’dan üye stantlarına destek ziyareti

MSK Başkanı Aydın’dan üye stantlarına destek ziyareti
T.B.M.M. Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın ve Parti Teşkilatı Adıyaman merkezde kurulan Ahmet Parti üye standını ve AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Av. Furkan Dündar’ı ziyaret edip çalışmalara destek verdi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın ve Parti Teşkilatı Adıyaman merkezde kurulan AK Parti üye standını ve AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Av. Furkan Dündar’ı ziyaret edip çalışmalara destek verdi. 

 

TBMM"nin yoğun bütçe çalışmalarının sona ermesinden hemen sonra soluğu Adıyaman"da alan T.B.M.M. Milli Savunma komisyonu başkanı Ahmet Aydın, kentin her noktasında vatandaşlara buluşmaya özlem gidermeye kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Demokrasi Parkında  kurulan  TürkiyeYüzyılı Standını ziyaret etti ve stanttaki üye kayıt çalışmalarına katılarak AK Parti"ye üye  olmak isteyen vatandaşların kabülünü bizhati gerçekleştiren Aydın:Her alanda kabuğunu kıran uluslararası platformda rüştünü ispat eden Türkiye artık danışılan, aranan bir ülke konumuna gelmiştir. Allah"ın izni ile 2023 seçimleri sonrası Türkiye Yüzyılı için attığımız temeli süratle inşa ederek ülkemizi her alanda çok daha yukarılara taşıyacağız dedi. 

 

Adıyaman için mesaimizi, enerjimizi sonuna kadar kullanmaya devam edeceğiz. Bunca yılın özeti geride hoş bir seda bırakmak olduğunu söyleyen Aydın Adıyaman ve Adıyamanlı hemşerilerimi çok seviyorum onlar için ne yapsak kifayetsiz kalır dedi. 

 

Standa ev sahipliği yapan AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Av. Furkan Dündar ise: başta TBMM. Milli Savunma Komisyonu Başkanı Sayın Ahmet Aydın başta olmak üzere Milletvekillerimiz, İl/ İlçe başkanlarımız Belediye başkanlarımız ve AK Parti teşkilatı olarak kar kış demeden gece gündüz demeden sahada çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ülkemizin geleceği adına 2023 seçimlerinin hayati önem taşıdığının bilinci ile her hemşehrimize ulaşmaya Türkiye Yüzyılını anlatmaya gayret gösteriyoruz.Bu bağlamda üye kayıt çalışmalarımızda Teşkilatımızın programı doğrultusunda son güne kadar devam edecektir. 20.yıldır  Milletimize hizmetkar olan partimiz Allah"ın izni ile Türkiye Yüzyılında"da Aziz Milletimize Hizmetkar olmaya devam edecektir dedi.

Yorum Yaz