MSK Başkanı Aydın; Kazanan Türkiye Ekonomisi Olacak

MSK Başkanı Aydın; Kazanan Türkiye Ekonomisi Olacak

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı Türk Lirası’nı teşvik paketiyle birlikte dolardaki sert düşüş hakkında açıklamalarda bulundu.

 

 

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın;  Küresel emperyalistler, tefeci baronlar ve yerli işbirlikçileri, tarihinden ve medeniyetinden ilham alarak küllerinden yeniden doğan büyük, güçlü ve tam bağımsız Türkiye’den rahatsızlar. 

 

Bunun için her yolu deniyor, amaca ulaşmada her aracı mübah sayıyorlar. 

 

MİLLETİNE İNANAN YİNE HAKLI ÇIKTI

 

Son olarak sergiledikleri anormal kur yükselişine teslim olmadık ve olmayacağız diyen Milletvekili Aydın “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Sevgili milletim; biz sizi seviyoruz, size inanıyoruz. Siz bize inanın; bugüne kadar inandınız, güvendiniz ve 19 yıl Türkiye’nin altyapısıyla, üstyapısıyla nereden nereye geldiğini gayet iyi biliyorsunuz diyerek milletine olan inancını ve güvenini bir kez daha ortaya koydu. Milletimize inanmaya, milletimize güvenmeye devam edeceğiz ”
Olay tamamen psikolojik harp taktiğinden ibaretmiş. Rasyonel bir temeli olmadan Kur üzerinden yapılan spekülasyonlarla ekonomik darbe girişimiymiş. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının ardından doların set düşüşünü görüyoruz, Vatandaşlarımız Devletimize ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güvenmeye devam ederek yatırım, üretim istihdam ve ihracat odaklı Yeni Türkiye Modeli ile kazanan taraf Türkiye Ekonomisi olacaktır dedi.

Yorum Yaz