Müdür Alper Küme Takımları İle Bir Araya Geldi

Müdür Alper Küme Takımları İle Bir Araya Geldi
Adıyaman Polis Evinde düzenlenen programa, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Gençlik Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya

Adıyaman Polis Evinde düzenlenen programa, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Gençlik Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, ASKF Başkanı Cenap Taşkın, TFF İl Temsilcisi Alican Çelik ve amatör spor kulüpleri başkanları katıldı.

 

İl Emniyet Müdürü Metin Alper, burada yaptığı konuşmasında, müsabakalar ilk yarıda olduğu gibi centilmenlik içerisinde geçmesini umut ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

 

‘’Müsabakalar ilk yarıda olduğu gibi centilmenlik içerisinde geçer. Her ne kadar centilmenlik olsun diyorsak da mutlak suretle yarışmaların olduğu yerde fevri hareketler olabiliyor, istemediğimiz kastı açan hareketler olabiliyor, bunun neticesinde belki sakatlıklarda olabiliyor. İstemediğimiz olaylar meydana gelebiliyor. Tabi bizler bunların olmasını temenni etmiyoruz, olmaması için de elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bugün burada il emniyet müdürlüğü olarak bizlerden beklentilerinizin neler olduğunu sormak ve taleplerinizi dinlemek istedik. Bizler de bunun takipçisi olarak inşallah hep beraber ortak kararlar alıp ve bu kararları da uygularız. Ben burada katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür eder müsabakalarda oynayacak olan takımlara da başarılar dilerim.’’

 

Gençlik Spor İl Müdürü Fikret Keleş, ise Adıyaman'da şuanda çok güzel fotoğraf oluşturduklarını belirterek, ‘’Desteklerinden dolayı müdürüme teşekkür ediyorum. Bizim iletişimlerimizin kuvvetli olması ildeki spor faaliyetlerine yansıyor’’ dedi.

Yorum Yaz