Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irakın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Pençe-Kilit harekatı bölgesinde çıkan çatışmada her iki bacağından yaralanan askeri evinde ziyaret etti.
Müdür Hasan Bilici, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irakın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Pençe-Kilit harekatı bölgesinde PKK bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada her iki bacağından yaralanarak Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınıp buradaki tedavisinin ardından memleketi Adıyamana getirilen Piyade Uzman Çavuş Mahmut Gazi Yılmazı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Müdür Bilici aynı zamanda yaralı askerin ailesiyle de uzun uzun sohbet ederek onların taleplerini de dinledi.
HABERDE İNSAN
Yayınlanma : 29 Ocak 2024 15:58
Müdür Bilici, yaralı askerle bir araya geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irakın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Pençe-Kilit
- 17:27Devlet hastanesindeki acil durum tatbikatı gerçeği aratmadı
- 17:05Hizmet-İş Genel Başkanvekili Özdemir’den belediye işçilerine birlik çağrısı
- 15:43Sincik’te 200 keklik doğaya salındı
- 14:38Adıyaman’da altyapısı tamamlanan yollar asfaltla buluşuyor
- 14:35İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı
- Youtube

