Nemrut Dağının Konukları Hintliler oldu

Nemrut Dağının Konukları Hintliler oldu
Hintli elit kesimin başlattığı VIP tur programına dahil edilen Nemrut Dağı Anıtsal alanı Hindistan dan gelen ilk grubun ilgi odağı oldu.. Nemrut Dağı zirvesindeki İkibin yıllık UNESCO Dünya kültür mirası Antiochos un eserlerine hayran kaldılar..

Hintli elit kesimin başlattığı VIP tur programına dahil edilen Nemrut Dağı Anıtsal alanı Hindistan dan gelen ilk grubun ilgi odağı oldu..

Nemrut Dağı zirvesindeki İkibin yıllık UNESCO Dünya kültür mirası Antiochos un eserlerine hayran kaldılar..

 

Organizasyonun başındaki Tushar Agawar Nemrut'ta yaptığı açıklamada ' yaptığımız turlar VIP katılımcılar dan oluşmaktadır.. Turlarımız 55 günde 20 ülkeyi içermektedir..15.000 km yapıyoruz..İran dan başlatıyoruz turumuzu,on araçlık safari için uygun jeeplerle yapıyoruz.. Türkiye de özellikle Kommagene uygarlığının UNESCO Dünya kültür mirası Nemrut Dağı zirvesinde dev eserleri progamimiza aldık ve ilk gezimizi gerçekleştirdik..25 kişilik ekibimiz Nemrut'ta hayran kaldı.. şimdiden kendi firmalarına tanıtmaya, sosyal medyada paylaşmaya başladılar " dedi..

Tushar Agawar da" bundan sonra Nemrut'ta Hintli turistler gelecektir," diye ekledi

Organizasyon sorumlusu Sanjay Madam da Nemrut'ta bir açıklama yaparak uzak doğululari Nemrut'ta davet etti..

Sanjay Madam " Hindistan büyük bir ülke, gerek Hindistan da gerek başka ülkelerde,ki özellikle Birleşik Krallık ve ABD de önemli sayıda zengin ,bu tur gezi programlara katılacak çok insan var..organizasyonumuz böyle kesimlere yönelik..para bırakan bir program.. Nemrut tu programımıza aldık.. şimdiden Hintlilerin büyük ilgisini çekti..yani artık Hintliler Nemrut'ta yabancı değil," diye sözlerini şöyle tamamladı'" Dünya da bir tane Nemrut Var, zirvesinde dev eserleri bulunduğu, Antiochos un Pramit şeklindeki anıt mezarı ve güneşin insanlarla buluştuğu eşsiz bir yer.." dedi

25 kişilik ekip Nemrut tu şimdi den tanıtmaya başladı" diyen Sanjay Madam " Nemrut artık programımızın ana noktası.. Mezopotamya nın Tacı demeleri tam da hakettiği yakıştırma " diye sevincini dile getirdi