Öğrenciler kumbaralarını Filistin için boşalttı

Öğrenciler kumbaralarını Filistin için boşalttı
Adıyaman´ın Gölbaşı ilçesinde öğrenciler kumbaralarını Filistin için boşalttı.Adıyaman Gölbaşı ilçesine bağlı Harmanlı Belde

Adıyaman´ın Gölbaşı ilçesinde öğrenciler kumbaralarını Filistin için boşalttı.
Adıyaman Gölbaşı ilçesine bağlı Harmanlı Beldesi İlk/Ortaokulu öğrencileri, İsrail´in saldırısı altında olan Filistin halkına destek olabilmek için kumbaralarını boşalttı. Öğrencilerin kumbaralarından çıkarttıkları paralar Filistin´e gönderilecek.
Minik öğrencileri duyarlılıklarından dolayı tebrik ettiğini dile getiren Harmanlı Beldesi İlk/Ortaokulu Müdürü Serdar Vuruşkan, "Kudüs davası yalnızca Filistin´deki bir avuç cesur Müslümanın değil, İslam aleminin tamamının ortak davasıdır. Bugün siyonist İsrail´in Filistin´de yaptığı zulüm ve soykırıma maalesef dünya sessiz kalmaktadır. Batının sessiz kalması doğası gereğidir ancak bir Müslümanın bu duruma sessiz kalması bir şey yapmaması Allah katında ağır bir vebaldir. Harmanlı İlk-Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri ve Danışman Öğretmeni Asuman Aslan koordinesinde Filistinli kardeşlerimize destek kampanyası düzenledik. Öğretmen, öğrenci ve velilerimiz bu konuda samimi bir duyarlılık gösterdi. Hatta evde eğitim alan SMA hastası ikinci sınıf öğrencimiz İkra Nur Alsat da bu yardıma katılmak için kumbarasındaki paraları okula getirdi. Keşke daha fazlasını yapabilseydik. Yardım kampanyasında toplanan 12 bin 100 TL yardım derneklerinin Filistin´e yardım hesabına yatırılmıştır. Bu kampanyada bize destek veren herkese teşekkürler" diye konuştu.