Park Değil Madde Bağımlılarının Yuvası

Park Değil Madde Bağımlılarının Yuvası
Adıyaman Yavuz selim mahallesinde bulunan keloğlan parkı gece madde bağımlıların yeri olmasında dolayı mahalle sakinleri park içerisinde eylem yaparak
Adıyaman Yavuz selim mahallesinde bulunan keloğlan parkı gece madde bağımlıların yeri olmasında dolayı mahalle sakinleri park içerisinde eylem yaparak bu park için bir çözüm getirilmesini ya da yıkılması için yetkililerden yardım istediler. 


Park içerisinde bulunan trafo duvarlarının yazı tahtasına dönmesi ve elektrik panolarının yakılmasında şikayetçi olan vatandaşlar gece burası çok tehlikeli oluyor.Ailemizle oturmaya gelemiyoruz. Evlerimizin duvarlarına ve trafo bulunduğu yerlere yazılar yazıyorlar. Defalarca yetkililere bu konu hakkında telefon açtık ama bir çare bulamadılar. Burası tinercilerin, balliclerin yuvası olmuş bu parkı ya düzeltsinler ya da yıksınlar bizler bıktık usandık. Emniyet buraları sık sık kontrol etmesi gerekiyor.Çocuklarımız buraya gelirken korkuyorlar. 


Genç kızlarımız var balkonlarda oturamıyoruz. Mahalle olarak imza topluyoruz bunu da yetkililere vereceğiz, bizlere bu konuda yardımcı olsunlar sözlerini ifade ettiler. Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Mehmet Dağhan ise vatandaşlarımız her zaman bu sorunda dolayı muhtarlığımıza başvuru yapıyorlar. Bizlerde bu konuyu yetkililere bildirdik. Ama bir çözüm getiremediler. Bu park böle olacaksa bin an önce yıkılsın yerine bir taziye evi veya başka bir şey yapsınlar. Burada vatandaşlarımız oturamıyorlar.


Emniyetimiz bize bu konuda yardımcı olsunlar buralara sivil ekipler yerleştirsinler. Trafolarımızı yazı tahtasına çevirdiler dedi.
Yorum Yaz