Park Halindeki Araçtan Cep Telefonu Çaldılar

Park Halindeki Araçtan Cep Telefonu Çaldılar
Adıyaman 400 Yataklı Devlet Hastanesine muayene gelen şahısın park ettiği araçta eşine ait bayana çantası arabanının içerisinde hırsızlar tarafından çalındı.

Adıyaman 400 Yataklı Devlet Hastanesine muayene gelen şahısın park ettiği araçta  eşine ait bayana çantası arabanının içerisinde hırsızlar tarafından çalındı.


Edinilen bilgiye göre Ömer Şahin Adıyaman 400 Yataklı Devlet Hastanesine çocuklarının muayenesi için aracını dışarıya park etti. 


Aracına geldiğinde kapılarının açık olduğu fark eden  Ömer Şahin araç içerisinde eşine ait olan çantası ve telefonunun yerinde olmadığını fark etmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede çalışma başlattı. Daha sonra olay yerine olay yerin inceleme ekipleri çağrıldı.Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladıktan sonra hırsızlık yapan şahısların  yakalanması için çalışma başlatıldı.


Bunu Yapanlar İnsan Olamaz


Araç sahibi Ömer Şahin" Muayene olmak için eşim ve çocuklarımla  beraber hastaneye geldim. İşimiz bittikten sonra aracımın kapılarının açık olduğunu ve eşimin cep telefonu ve çantasının yerinde olmadığını fark ettim. Bunu  yapanlar insan olmaz insanlar burada can derdine düşmüş bunu fırsat biliyorlar ve hırsızlık yapıyorlar. Bunu yapanların  yakalanmasını  istiyorum dedi.

BHA

Yorum Yaz