Polisin dur ikazına uymayarak kaçan su tankeri kaza yaptı

Polisin dur ikazına uymayarak kaçan su tankeri kaza yaptı
Adıyaman´da polis ekiplerinin "dur" ikazlarına uymayan ve kaçarken önüne çıkan araçlara çarpan su tankeri, bir sitenin bahçe duvarına ça

Adıyaman´da polis ekiplerinin "dur" ikazlarına uymayan ve kaçarken önüne çıkan araçlara çarpan su tankeri, bir sitenin bahçe duvarına çarptı. Tankerdeki şahıslar, kaza sonrası aracı bırakarak kayıplara karıştı.

 

Edinilen bilgilere göre, Yavuz Selim Mahallesi´nde adliye yakınlarında 63 DN 727 plakalı su tankerinden şüphelenen polis ekipleri aracı durdurmak istedi. Polis ekiplerinin dur ikazlarına uymayan araç sürücüsü kaçmaya başladı. Yavuz Selim Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Yeni Mahalle, Yeni Sanayi Mahallesi´nde yaşanan kovalamaca sırasında su tankeri park halindeki ve seyir halindeki araçla da çarptı. Maddi hasarlı kazalara neden olan su tankeri, Yeni Sanayi Mahallesi´nde bir sitenin bahçe duvarına çarparak durdu. Kaza sonrası 2 kişi aracı bırakarak kaçtı. Kaçan 2 şahsın yakalanması için çalışma başlatılırken, su tankeri ise kaza yaptığı yerden çekiciyle kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.