RAMADA Otel Yöneticilerinden, İGC’ye Ziyaret

RAMADA Otel Yöneticilerinden, İGC’ye Ziyaret
Adıyaman RAMADA Otel yöneticileri Adıyaman internet Gazetecileri cemiyetini ziyaret etti.

Adıyaman RAMADA Otel yöneticileri Adıyaman internet Gazetecileri cemiyetini ziyaret etti.

 

Adıyaman merkez Altınşehir de hizmet veren RAMADA otel Müdürü Okay Coşkun ve Satış Müdürü Öykü Başkan Adıyaman internet gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek RAMADA otel hakkında bilgi ve fikir alışverişinde bulundu.

 

RAMADA Otelin bölgemize kısa süre içerisinde farkındalık kattığını ifade eden Otel Müdürü Okay Coşkun, Adıyaman inanılmaz derecede bir tarihi hazinenin üzerinde duruyor. Nemrut başta olmak üzere adeta bir açık hava müzesi konumunda olan Adıyaman’da Otelcilik anlamında hizmet etmekten onur duyuyoruz.

 

Buraya gelen misafirlerimiz 118 oda ve 236 yatak kapasitemizle kendi evinde bulduğu rahatlığı ve konforu aynı şekilde yaşamaktadır. Güler yüzlü ekibimizle Adıyaman halkına ve ilimizi ziyarete gelen yerli ve yabancı konuklara sıcak ve samimi bir ortam sunuyoruz, çünkü biz bölgeye farklı bir izlenim kattık ileriki zamanlarda inşallah daha iyi hizmetlerde buluşacağız dedi.

 

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek; Bölgemiz de kısa sürede turizm alanında İlimize gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz için tamamen profesyonel bir şekilde konaklamada kalite getiren RAMADA otel Müdürü Okay Coşkun ve Satış Müdürü Öykü Başkan’a nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ederiz dedi.

Yorum Yaz