Refüj ve kavşaklar yenileniyor

Refüj ve kavşaklar yenileniyor
Adıyaman Belediyesi, deprem sonrası oluşan hasarları gidermek için şehir genelindeki refüj ve kavşakları yenilemeye devam ediyor.Adıyaman
Adıyaman Belediyesi, deprem sonrası oluşan hasarları gidermek için şehir genelindeki refüj ve kavşakları yenilemeye devam ediyor.
Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, Atatürk Bulvarı boyunca bulunan orta refüj ve kavşaklarda yenileme ve düzenleme çalışmalarına başladı.
Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, depremin yaralarının sarılması için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirterek, "Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından depremin yaralarının en hızlı şekilde sarılması için çalışmalarımız devam ediyor. Bu anlamda ekiplerimiz bir yandan Atatürk Bulvarında yıpranan refüj ve kavşaklarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. İnşallah Adıyaman´ımızı o eski güzel günlerine kavuşturmak için tüm birimlerimizle yoğun bir çaba içerisinde olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.