Reis Adıyaman'da Mevlid-i Şerif Okutularak Anıldı

Reis Adıyaman'da Mevlid-i Şerif Okutularak Anıldı
Adıyaman Alperen Ocakları tarafından Adıyaman Merkez Yenipınar Camisinde Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu Mevlid-i Şerif okutarak andı

Adıyaman Alperen Ocakları tarafından Adıyaman Merkez Yenipınar Camisinde Şehit Muhsin Yazıcıoğlu, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, Kaya İstektepe, İsmail Güneş ve tüm şehitlerimiz için Mevlit okutuldu.


Konu ile ilgili açıklama yapan Adıyaman Alperen Ocakları İl Başkanı Sinan Önder;

 

Her fırsatta ayrıştırıcı değil birleştirici bir Türkiye hayal ediyorum diyen, Türk İslam birliğini her zaman Kızıl Elma edinmiş bir dava adamı olan, davasında taviz vermeyen merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun suikastinden bu yana 9 yıl geçmiş olmasına rağmen olayın faillerinin hala bulunmamış olması, açılan mahkemelerin sonuçlanmaması hepimizi derinden üzmektedir.


Düşünebiliyor musunuz , hukuk devletinde yaşıyoruz, bir siyasi partinin genel başkanının da içinde bulunduğu helikopter düşürülüyor, dönemin Cumhur Başkanı Abdullah Gül düşen Helikopterin parçalarının nasıl söküldüğünü çekilen videoda izliyor, Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğan Muhsin Başkan için sağ kolum diyor, dönemin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç bu davanın bizim için namus borcu olduğunu söylüyor ama yarın 9. yılına gireceğimiz ölüm yıldönümünde hala elle tutulur adli ve idari soruşturma yürütülmüyor.


21. yüzyılda iki saate yakın 112 acil hattıyla irtibat kuran İsmail Güneş ne yazık ki hala bulunmayı bekliyor. Fidan annemiz “Devlet ne zaman çağırsa oğlum gitti, oğlum bir defa çağırdı devlet yanına gitmedi” diyerek yüreklerimizi yaktı.


Buradan bir defa daha adli makamlara sesleniyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu’nun bindiği helikopter düşmemiş, düşürülmüştür. Bu olayın çözüme kavuşturulmasını, faillerin bulunmasını istiyoruz. dedi.

Yorum Yaz