Saadet Partisi Kadın Kolların dan 19 Mayıs Mesajı

Saadet Partisi Kadın Kolların dan 19 Mayıs Mesajı

 

19 Mayıs, Bağımsız Türkiye Destanıdır!

Saadet Partisi Adıyaman Kadın Kolları Başkanlığı yayımladığı mesajında; "Mustafa Kemal Atatürk'ün kumandası ve önderliği altında yapılan İstiklal Savaşımız, 19 Mayıs 1919'da atılan adımla başlamış ve milletimizin yazdığı eşsiz bir destan olarak tarihe geçmiştir. Bu eşsiz destanın ana gayesi 'bağımsız Türkiye' hedefidir. 

 

19 Mayıs’ta yazılan bağımsızlık destanı bugün de aynı önemini korumaktadır. Çünkü dış mihraklar, 102 yıl önce gerçekleştiremedikleri Sevr'i, şimdi yeniden uygulamaya koyabilmek için seferberlik içindedirler. Ülkemizi bölmek isteyenlere karşı birlik ve beraberliğimizi, bağımsızlık sevdamızı her daim diri tutmak zorundayız.

 

Milli ve manevi değerlerine kuvvetle sarılan, bağımsız ve yeniden büyük Türkiye için çalışan Saadet Partisi, bugün de aynı ruh, aynı inanç ve aynı Milli Görüş'le şanlı tarihimizin izindedir.

Yeniden büyük Türkiye ve yeni bir Dünyayı kurmak üzere uydu değil, lider ülke hedefimiz ve heyecanımız ilk günkü gibi tazedir. 

Bağımsız Türkiye'nin muhafazası ve Yeniden Büyük Türkiye'nin kurulması her şeyden önce gençliğimizin milli ve manevi değerlerine yürekten bağlı olarak yetiştirilmesi ile mümkündür. Bu kutsal değerleri benimsemiş bir gençlik Yeniden Büyük Türkiye’nin kurulmasında öncü olacaktır. 

 

19 Mayıs Milli Egemenlik Gençlik ve Spor Bayramında, kendi değerlerine bağlı, egemenlik ve bağımsızlık hedefinden şaşmayan bir gençliğin ülkemizde öncü olmasını temenni eder, tüm gençlerimizin bayramını kutlarız."