Sağlıklı yaşam ve spor kompleksinde depremzedelerin yaraları sarılıyor

Sağlıklı yaşam ve spor kompleksinde depremzedelerin yaraları sarılıyor
Adıyaman Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Spor Kompleksi Merkezi, depremin ardından tedaviye ihtiyaç duyan vatandaşların yaralarını sarmak amacı
Adıyaman Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Spor Kompleksi Merkezi, depremin ardından tedaviye ihtiyaç duyan vatandaşların yaralarını sarmak amacıyla suda fizik tedavi hizmetini sürdürüyor.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok etkilediği Adıyaman´da depremde yaralanan vatandaşların fizik tedavi işlemi için tüm imkanlarını seferber eden Adıyaman Belediyesi, suda fizik tedavi gerçekleştirmek amacıyla havuzlarını depremzedelere açmıştı.
Fizyoterapistler eşliğinde tedavileri yapılan depremzedelere belediyenin sosyal hizmet araçlarıyla ulaşım imkanı sağlanmaya devam ediyor.
Yaralı vatandaşların en kısa süre içerisinde sosyal hayata uyum sağlaması için çaba sarf eden Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, "Karapınar Mahallesinde bulunan sağlıklı yaşam ve spor kompleksi merkezimizi depremde yaralanan vatandaşlarımızın fizik tedavi hizmeti için uygun hale getirdik. Burada fizyoterapistler eşliğinde suda fizik ve tedavi yapılarak bu vatandaşlarımızın iyileşme süreçlerini hızlandırmak istiyoruz. Belediye olarak tüm imkanlarımızı vatandaşlarımız için seferber ettik. Kaldıkları yerden sosyal hizmet araçlarımızla ulaşım hizmeti sağlıyoruz. Amacımız en kısa süre içerisinde tedavilerinin tamamlanıp sağlıklarına kavuşmalarıdır. Tekrar hepimize geçmiş olsun ve başsağlığı diliyorum" diye konuştu.
Vatandaşlar ise hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ve ekibine teşekkür etti.