Sahte Paracılar Yakayı Ele Verdi

Sahte Paracılar Yakayı Ele Verdi
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ilimizde piyasaya sahte para süren şahıslara yönelik çalışmalar yaptı.
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro ekipleri tarafından ilimizde meydana gelen sahte para olayları ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; 

geçtiğimiz Eylül ayında Adıyaman İl merkezinde meydana gelen sahte para olayı ile ilgili olarak alışveriş bahanesi ile esnaflara giderek sahte 100 TL' lik banknotlarla alışveriş yaptığı tespit edilen şahısla ilgili geniş çaplı araştırma yapılarak çevredeki güvenlik kameraları incelenip şahsın eşkali tespit edildi.

M.B.D. isimli şahıs bir esnafa 100 TL verdiği esnada yakalandı. Şahsın daha öncede farklı esnaflara sahte banknot veren şahıs olduğu tespit edildi. 

Ayrıca şahsın evinde yapılan aramada 1 adet sahte 100 TL banknot ile sahte banknotla yapılan alışveriş neticesinde alman eşyalar ele geçirildi. M.B.D. isimli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı.
Yorum Yaz