Salıcı, iktidarı barajlar üzerinden eleştirdi

Salıcı, iktidarı barajlar üzerinden eleştirdi
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, iktidarın Adıyaman´da ki sulama barajlarını 20 yılda bitiremediği
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, iktidarın Adıyaman´da ki sulama barajlarını 20 yılda bitiremediğine dikkat çekti.
Teşkilatlardan sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Milletvekili Abdurrahman Tutdere ile birlikte Adıyaman´da parti teşkilatıyla bir araya geldi. Belediye başkanları, parti il ve ilçe başkanları, yürütme kurullarının katıldığı toplantının açılışında basın açıklaması yapan Oğuz Kaan Salıcı, iktidarı Adıyaman´da ki sulama barajları üzerinden eleştirdi.
Salıcı açıklamasında, "Adalet ve Kalkınma Partisi´nin ciddi oy aldığı Adıyaman´ın sorunları çok. Almış olduğu oyların karşılığında, Adıyaman´a gereken hizmet verilmemiştir. Uzun zamandan beri yapımı devam eden barajlar hala duruyor. Adıyaman´da toprakların sulanabilmesi için, sulama projeleri için o barajların bitirilmesi gerekiyor. 20 yıldan beri iktidar olan Adalet ve Kalkınma Partisi´nin o barajları bitirecek mecalinin olmadığını, kasada parada kalmadığını hepimiz görüyoruz. Ama umutsuz değiliz. Bu Adıyaman´ın makus tarihi değil. Yarım kalan projeleri CHP iktidarında biz yapacağız. Bunu 1 yıl sonra göreceğiz. Bundan dolayı kimsenin morali bozulmasın. Adıyaman´a biz hizmet edeceğiz. Toplumun önemli kesimleri iktidardan yavaş yavaş kopmaya başladı. Özellikle Doğu ve Güneydoğu´da da yaptığı çalışmalarda, düşük oy aldığımız illerde de CHP´ye karşı ciddi bir teveccüh var. Vatandaşımız CHP´ye oy verecek. Bunu kalıcı bir ilişkiye dönüşmesi için o ilişkinin daha da yakın olması için örgütlenme çalışmalarını hızlandırmamız gerekiyor" dedi.
Basın açıklamasının ardından parti teşkilatıyla basına kapalı bir şekilde toplantı devam etti.