Samkon bir yıl daha Adıyaman da

Samkon bir yıl daha Adıyaman da
Adıyamanda OSB sahasında 100 konteyner bulunan ve 500 kişinin barındığı Samsun Köyünde depremin ilk gününden itibaren Adıyamanlı depremzedelere hizmet veriliyor.
Samkon bir yıl daha Adıyaman da

Adıyamanda OSB sahasında 100 konteyner bulunan ve 500 kişinin barındığı Samsun Köyünde depremin ilk gününden itibaren Adıyamanlı depremzedelere hizmet veriliyor. Konteyner barınma alanı fırın, yemekhane gibi tüm temel ihtiyaçları Samsunlu hayırseverler tarafından karşılanıyor.

 

Bugüne kadar yaklaşık 60 milyon liralık yardım yapan Samkon yönetimi tarafından 1 yıl daha Samsun konteyner kentte yaşam alanında hizmete devam edilme kararı alındı.

 

Samkon yönetimi tarafından Adıyaman’ımızdaki depremzedelere yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür belgesi verildi.

 

Adıyaman Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Doç.Dr.Resul Kurt ve 27. Dönem Adıyaman Milletvekili Fatih Toprak'ın da katıldığı toplantıya Samsunlu hayırseverler yoğun ilgi gösterdi ve Hayırseverler Adıyaman'ın yanındayız mesajı verdi.

 

Toplantıda Ak Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, Samsunlu hayırseverlere Adıyamanlı Hemşehrilerimiz adına teşekkür etti.

 

Samkon Samsun Sivil Tolga Kuruluşları Konfederasyonu Başkanı İş Adamı Kaya Aşçı Adıyaman’a desteklerimiz devam edecek diyerek yardımsever Samsunlu Samkon mensuplarına, dernek ve federasyon yöneticilerine teşekkür etti.

 

Adıyaman İGC TV