Samsat´ta ilçesinde YKS hazırlık kursu açıldı

Samsat´ta ilçesinde YKS hazırlık kursu açıldı
Adıyaman´ın Samsat ilçesinde eğitim kalitesinin yükseltilmesi için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kursu açıldı.Sa
Adıyaman´ın Samsat ilçesinde eğitim kalitesinin yükseltilmesi için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kursu açıldı.
Samsat ilçesine atandığı günden beri eğitimi birinci öncelikli alanlar arasına alan ve yoğun bir şekilde eğitim ile ilgilenen Samsat Kaymakamı Süleyman Bakan, "Yükselen eğitim yükselen Samsat" sloganı ile yeni bir proje başlattı.
Samsat Halk Eğitim Merkezi bünyesinde, Samsat Safvan Bin Muattal Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde mezun öğrencilere yönelik olarak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kursu açıldı. Bu kursa ücretsiz olarak devam eden mezun öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.
Kurs merkezini ziyaret eden Kaymakam Süleyman Bakan, Samsat´ta öğrencileri mezuniyetlerinden sonra da yalnız bırakmadıklarını söyleyerek, ilçenin eğitim kalitesinin yükseltilmesi için her türlü her türlü desteği sağladıklarını söyledi.
Kaymakam Bakan, "Eğitimde Samsat´ı Adıyaman´ın yıldızı yapmakta kararlıyız. Tüm eğitim paydaşlarımızla birlikte ilçemizi eğitimde daha yukarıya taşımanın gayreti içerisindeyiz. Mezun olan öğrencilerimize üniversiteye hazırlık sürecinde destek olmak, bu zorlu süreçte onları yalnız bırakmamak adına Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzce üniversite hazırlık kursumuzu açtık. İnanıyorum ki gayretli bir çalışma ile öğrencilerimizi hedefledikleri üniversitelere göndereceğiz. Bu zorlu sınav sürecinde öğrencilerimize üstün başarılar diliyor, öğrencilerimizin yanında olan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.