Samsatlı Lukianos konulu söyleşi düzenlendi

Samsatlı Lukianos konulu söyleşi düzenlendi
Adıyaman´ın Kahta Bilim ve Sanat Merkezi´nde(Kahta BİLSEM) ünlü düşünür Samsatlı Lukianos´un hayatının anlatıldığı söyleyişi programı gerçekleştirildi.
Öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik düzenlenen söyleşide Eğitimci Yazar Mustafa Ekinci, dünyaca bilinen Samsatlı Lukianos´un düşünce yapısı ve eserleri hakkında bilgiler verdi.
Samsatlı Lukianos´un birçok ülkede bilinmesine karşın gerek Adıyaman´da gerek ise Türkiye´de yeteri kadar tanınmadığını belirten Eğitimci Yazar Mustafa Ekinci retorikçe ve tarihin ilk erken bilim kurgu romanı sahiplerinden olan Samsatlı Lukianos´un eserlerinin incelenmesi gerektiğini söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, programın hazırlanmasında emeği geçen idarecilere, öğretmenlere ve Eğitimci Yazar Mustafa Ekinci´ye teşekkür etti.
Program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli tarafından Eğitim Yazar Mustafa Ekinci´ye Teşekkür Belgesi ve Teşekkür Plaketinin takdim edilmesiyle sona erdi.
Programa, Adıyaman Kültür Turizm Müdürü Ahmet Günaydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, kurum amirleri, öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.