Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal’in vefatının 87’nci yılı nedeniyle Şanlıurfa ve Adıyaman’da anma töreni düzenlendi.
Atatürk’ün 87’nci ölüm yıl dönümü nedeniyle Adıyaman Valiliği önünde tören düzenlendi. Valilik ve Adıyaman Belediyesi’nin çelenklerinin Atatürk büstüne bırakılmasının ardından saat 09.05’te sirenler çaldı. Tören alanının dışındaki cadde ve sokaklarda vatandaşlar Atatürk’ü anmak için saygı duruşunda bulundu. İki dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunarak tören sona erdi.
Siverekli öğrencilerden duygulandıran koreografi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamlı bir koreografiyle andı. Siverek Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan koreografide, Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat olan 09.05 görseli oluşturuldu. Öğrencilerin oluşturduğu bu anlamlı görüntü, havadan da kaydedildi. Duygu dolu anlara sahne olan etkinlikte öğretmenler ve veliler öğrencileri ayakta alkışladı.
GENEL
Yayınlanma : 10 Kasım 2025 10:34
Şanlıurfa ve Adıyaman’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinliği

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal’in vefatının 87’nci yılı nedeniyle Şanlıurfa ve Adıyaman’da anma töreni düzenlendi.Atatürk’ün 87’nci
- 21:01Fırat Nehri’nde su seviyesinin yükselmesi ile mahsur kalan 10 kişi kurtarıldı
- 15:49İki bisikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı
- 15:49Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ağır yaralı
- 14:57Yüksekten düşen 6 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı
- 12:12Baba ile oğlu arasındaki kavgaya polisler müdahale etti
- Youtube

