Sayın Bakanım Sizi Kandırmışlar

Sayın Bakanım Sizi Kandırmışlar
Adıyaman Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu; Sayın Bakanım Sizi kandırmışlar dedi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin Adıyaman ziyareti sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu'dan önemli ve çarpıcı açıklama.


Bakan'ın Adıyaman ziyaretinde Milletvekilleri ve siyasilerden Adıyaman'ın sorunu ile ilgili olarak aldığı bilgilere karşılık Adıyaman Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak sizi kandırdılar başlıklı bir açıklama yaptı


İşte Muhtar Göksu'nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o açıklama;


Sayın bakanım sizi kandırmışlar çünkü Adıyaman'ın birinci derecede isteği tren değildir. En öncelikli olması gerekli olan hizmet sulu tarımdır.


Sulu tarım olursa tarımda gelir, hayvancılıkta gelir, trende gelir, sanayi de gelir, iş gelir güç gelir. İşsizlik biter, fakirlik bu diyardan ebedi olarak pılını pırtısını alır gider.


Başka türlü tren de gelse, 10 tane alışveriş merkezi, 10 tane 5 pınar, 5 tane hava alanı, 5 tane nissibi köprüsü hatta Adıyaman'ın 3 yıldır bitmiş ama bir türlü açılamayan terminali batıya alınsa da Adıyaman'dan bir cacık çıkmaz. Niye mi? Sahi neden dolayı Adıyaman'a gelinsin ki, ham madde yok, tarım yok, altyapı yok, var olan turizm bile yok neden gelinsin ki..bana geçerli bir sebep söyleyin , 5 'ci bölge de olup daha fazla sigorta vermek için mi ?


Uçakla bir kere Adıyaman'a geleceğime 3 kere Şanlıurfa'ya gider gelirim.


Sahi neden Adıyaman'a yatırım yapılsın ki ?


Su var, toprak var, güneş var , işsizlik var..


Tek hedef bunları buluşturmak olmalı idi..


Ama maalesef çok az gelen bir bakan daha geldi ve gitti.


Trenin takipçisi olacağım..dedi. .


Ne kadar komik bir talep, ve takipçisi olmak ..


Yazık çok yazık...


Biz adam olmayız..


Ha bi de Adıyaman'ın siyasileri sorunumuzu bilmiyorsa zaten bakan makan da boş ..

Yorum Yaz