Şehir genelinde tadilat çalışmaları devam ediyor

Şehir genelinde tadilat çalışmaları devam ediyor
6 Şubat 2023te meydana gelen depremlerde ve zamanla şehir genelinde zarar gören yerlerde, Adıyaman Belediyesine bağlı müdürlükler tarafından tadilat çal
6 Şubat 2023te meydana gelen depremlerde ve zamanla şehir genelinde zarar gören yerlerde, Adıyaman Belediyesine bağlı müdürlükler tarafından tadilat çalışmaları yapılıyor.
Yaptığı çalışmalarda önceliği yaya ve araç trafiğine veren Adıyaman Belediyesi, yıpranan yollarda freze sonrası asfaltlama ve yama çalışmaları yaparken diğer yandan yaya güvenliği için kaldırımlarda düzenleme ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Adıyamana sevdalı olduğunu dile getiren Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman Belediye başkanı olmadan önce de olduktan sonra da Adıyaman benim için bir sevdaydı ve bu sevdam için gece gündüz demeden çalışmaya gayret gösterdim. 6 Şubatta yaşadığımız asrın felaketi, Adıyamanımız için çok büyük yıkımlara ve tahribatlara sebep oldu. Bu tahribatları ortadan kaldırmak adına tüm müdürlüklerimizle iş birliği içerisinde aralıksız şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Adıyamanımızın en kısa sürede ayağa kalkması ve eski güzel günlerine dönmesi tek temennimizdir diye konuştu.