Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 15 yaşındaki çocuk, serinlemek için girdiği gölette boğularak hayatını kaybetti. Polis dalgıç ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.
Edinilen bilgilere göre, Gölbaşı ilçesine bağlı Balkar beldesinde arkadaşlarıyla beraber serinlemek için gölete giden 15 yaşındaki Mert Efe Şahin, bir süre sonra suda gözden kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık, UMKE ve Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis dalgıç ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler güvenlik önlemleri alırken, dalgıç ekipleri ise çocuğu kurtarmak için suya dalış yaptı. Polis dalgıç ekiplerinin gölet içerisinde yaptığı çalışmalar sonucunda Mert Efe Şahin’in cansız bedenine ulaşıldı. Şahin’in cenazesi, olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ASAYİŞ
Yayınlanma : 28 Haziran 2026 20:12
Serinlemek için girdiği gölette boğuldu

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 15 yaşındaki çocuk, serinlemek için girdiği gölette boğularak hayatını kaybetti. Polis dalgıç ekiplerinin
- 16:35’O gönüllü sensin’ projesi kapsamında gönüllülük faaliyetleri sürüyor
- 16:35Karadağ Ormanlık alanda çıkan yangın korkuttu
- 14:38Buğday tarlası yangında zarar gördü
- 14:23El freni çekilmesi unutulan otomobil istinat duvarından düştü: 2 yaralı
- 00:22Besni’de rüzgarın büyüttüğü iş yeri yangınında 3 iş yeri hasar gördü, 1 yaralı
- Youtube

