HABERDE İNSAN
Yayınlanma : 09 Mayıs 2025 13:00

Sırrı Süreyya Önder için Adıyamanda taziye kabul ediliyor

Sırrı Süreyya Önder için Adıyamanda taziye kabul ediliyor
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, için memleketi Adıyamanda taziyeler kabul edildi.Tedavi gördüğü hastanede hayatın
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, için memleketi Adıyamanda taziyeler kabul edildi.
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Adıyamanlı TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için Adıyaman Merinos Taziye Evinde taziye kabulü gerçekleştirildi.
DEM Parti İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, milletvekilleri, DEM Parti il başkanları, partililer ve çok sayıda kişinin yer aldığı taziye evinde Sırrı Süreyya Önder için dualar okundu.
Sırrı Süreyya Önderin annesi Zeliha Önder, DEM Parti İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldana sarılırken gözyaşlarına hakim olamadı. Buldan ve Önder, bir süre birbirine sarılıp gözyaşı dökerek acılarını paylaştı.