Sosyal medya üzerinden ulaşıp hayal ettiği akülü sandalyesine kavuştu

Sosyal medya üzerinden ulaşıp hayal ettiği akülü sandalyesine kavuştu
Sosyal medya üzerinden Adıyaman Belediye Başkanlığına ulaşarak yardım isteyen doğuştan engelli genç kız, hayalini kurduğu akülü sandalyes
Sosyal medya üzerinden Adıyaman Belediye Başkanlığına ulaşarak yardım isteyen doğuştan engelli genç kız, hayalini kurduğu akülü sandalyesine kavuştu.
Adıyaman merkezde yaşayan ve doğuştan yürüme engelli olan 20 yaşındaki Rukiye Avcı, hayatının daha kolaylaşması amacıyla hayalini kurduğu bir akülü sandalye alabilmek için Adıyaman Belediyesi Başkanlığına sosyal medya üzerinden ulaştı. Genç kızın hayatını kolaylaştırmak ve daha rahat bir hayat sunulabilmesi için Belediye Başkanı Süleyman Kılınç´ın talimatıyla genç kızın isteğini yerine getirildi. Alınan akülü sandalyeyle birlikte genç kızı Yeni Mahalledeki evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak genç kıza hayalini kurduğu akülü sandalyeyi hediye etti.
Oldukça mutlu olan ve arkadaşları gibi kendisinin de artık dışarıya çıkabileceğini dile getiren Rukiye Avcı, "Sosyal medya üzerinden Süleyman Kılınç´a ulaştım, sıkıntımı dile getirdim. Onlarda sağ olsunlar duyarsız kalmadılar. Uzak mesafelere gidebilmem için bunu bana temin ettiler. Evime bizzat kendileri getirdi. Yani bu benim uzak mesafede yürümemi minimuma getirecek. Teşekkür ediyorum kendilerine Allah razı olsun. Doğuştan yürüme engelliyim, bir ameliyat geçirdim" dedi.
Rukiye Avcı´ya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ise, "Gördüğünüz gibi bize de iletildiğinde böyle genç bir kızımızın olduğunu yürümekte güçlük çektiğini tabi baktığımızda da hakikatten güçlük çekiyor. Bir takım operasyonlar ameliyatlar geçirmiş ama tek başına yürüme gibi bir yeteneği yok. O yüzden bizden böyle bir talepte bulundular. Bizlerde hemen hızlı bir şekilde aksiyon aldık. Genç kızımıza hemen bunu getirdik. İnşallah ihtiyacını giderir diye düşünüyorum" diye konuştu.