Taşeronlar İşçiler Pamuk İpliğine Bağlı Değildir

Taşeronlar İşçiler Pamuk İpliğine Bağlı Değildir
Öz Büro İş Sendikası Adıyaman İl Başkanı Mustafa Turan, Taşeron işçilerine seni bir tutanakla işinden ederim sözlerine sert tepki gösterdi.

Öz Büro İş Sendikası Adıyaman İl Başkanı Mustafa Turan, Taşeron işçilerine seni bir tutanakla işinden ederim sözlerine sert tepki gösterdi.


Kölelik sistemi Peygamber Efendimiz (S.A.S) Zamanında 1450 yıl önce kaldırılmış Fakat Sağlık kuruluşlarında taşeron işçiler kadrolu işçiler tarafından köle olarak görülmektedir.


Başkan Turan,11 Mayıs Çarşamba günü saat:14.30 sıralarında Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinik engelli girişi bölümünde sivil bir vatandaşın engelli hastasını sağlık kuruluna götürmek için arabasından indirdiği sırada yanından geçebilecek yol olmasına rağmen hasta vatandaşın arabasının arkasına durup yaklaşık 1 dakika gibi bir süre siren çalması sonucu hastane bahçesinde hasta ve hasta yakınları bu durumdan rahatsız olmasından dolayı engelli hasta yakınına küfretmesi sonucu;


Hastanemizin güvenliğini sağlayan arkadaşlarımız nezaket kuralları çerçevesinde Acil Ambulans görevlisi ATT Personelini i uyararak, yol açık geçebilirsiniz demesine rağmen siz taşeron işçileri işinizi düzgün yapın tek tutanakla işinizden ederim sözlerini kullanmıştır. Bu rencide edici ağır sözler üzerine arbede çıkmıştır.

Konuyla ilgili bütün memur sendikaları sosyal medya kişisel hesaplarından olayın tek bir detayını sorgulamadan, araştırmadan bizim üzerimizden şovmenlik yaparak, birilerine şirin görünmek isteyen sendika başkanlarını uyaran Başkan Turan, Bilgi İşlem, güvenlik, yönlendirme ve temizlik personellerine rencide edici sözlerle karalamaktadırlar. Biz Hak- iş sendikası olarak bütün taşeron işçilerimizin arkasındayız tek taraflı suçlama olmaz. Bu arkadaşımızın kullandığı kelime canımızı çok sıkmıştır. Taşeron işçileri işinizi düzgün yapın tek tutanakla işinizden ederim diye konuşma yapmıştır. Sen neyi kimi işinden edeceksin sen mi aldın ki çıkarıyorsun.


Haddini bil işten çıkarmaya ne senin gücün yeter nede seni arkandakilerin gücü yeter. Taşeron işçilerimizi küçümsemek kimsenin haddi değil. Önemli olan insan olmak kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur. Tarafımızca gerekli bütün çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. Bütün arkadaşlarımızdan imza toplanacak bütün taşeron'da çalışan arkadaşlarımız şikâyet dilekçesinin altına imza atacaktır. Taşeron işçilerine hakaretten gerekli dava açılacaktır.  Bu şahsa yargının doğru kararı vereceğinde şüphemiz yoktur ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz