TBMM Başkan Vekili Aydından Canbaz AVM Ziyaret

TBMM Başkan Vekili Aydından Canbaz AVM Ziyaret
TBMM Başkan Vekili AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan Esnaf Ziyaretleri Çerçevesinde

TBMM Başkan Vekili AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan Esnaf Ziyaretleri Çerçevesinde Canbaz Çocuk Yaşam Merkezini ziyaret etti.

 

Adıyaman’ın güzel hizmetleri hak ettiğini ve bu çerçevede Canbaz Çocuk Yaşam Merkezleri gibi birçok mağazanın Adıyaman da olması gerektiğini belirten TBMM Başkan Vekili AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a ziyareti sırasında AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

 

Canbaz Mağaza Müdürü Abdulkadir Çalış, Adıyaman da Faaliyet gösteren Cambaz Çocuk Mağazalarının çocuklar ve yetişkinler için adeta bir yaşam merkezi şeklinde hizmet verdiğine dikkat çekti.

 

Çalış, mağaza konusunda verdiği bilgilerde; ‘’ ’Kendine has tekstil mağazası konsepti ile yakaladığı maliyet avantajını müşterilerine yansıtarak hesaplı ve kaliteli alışverişin adresi olan Canbaz müşterilerimizin de teveccühüyle kısa zamanda hedeflediği mağaza sayısına ulaşmış kalitesinden ödün vermemiştir.

 

Üreticilerden aldığı ürünleri satan Canbaz, ürün seçebilme avantajı ile her yıl 600 markaya ait yaklaşık 33 bin çeşit ürünü Adıyamanlı hemşerilerimizin beğenisine sunmaktadır.

 

Canbaz reyonlarında hamile elbisesi ve hastane çıkışları ile tanıştığımız anne ve çocuk ile 16 yaşına kadar ihtiyacı olacak olan tüm tekstil, beslenme gereçleri ve taşıma gruplarını kapsayan geniş ürün yelpazesini her geçen gün daha da genişletiyoruz.

 

Kahta şubesinin yakın zamanda faaliyete geçeceğini belirten Canbaz Mağaza Müdürü Abdulkadir Çalış, aynı hizmeti Kahtalı vatandaşlara kısa süre içerisinde sunmanın haklı gururunu yaşayacaklarını belirtti.

 

Adıyaman’ın güzel hizmetleri hak ettiğini ve AK Parti Hükümetleri döneminde çok sayıda hizmetin Adıyaman’a geldiğini söyleyen TBMM Başkan Vekili AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; Hükümetimiz her zaman ülkemize ve vatandaşlarımıza hizmeti sunmak için elinden gelenin fazlasını yapmış ve yapmaya devam ediyor. Sağlıktan Ulaşıma Belediyecilikten her türlü kamusal hizmete kadar artık vatandaşlarımız daha kaliteli hizmetler almakta.

 

Bu çerçevede Adıyaman’a çok sayıda firmanın ilgisini görmekteyiz. Yapılan yatırımlar ve verilen teşvikler ile birçok firma Adıyaman da faaliyet göstermeye başladı. Güzel hizmetlerin sunulduğu ilimizde vatandaşlarımız her zaman hizmetlerin en iyisine layık.

 

Bu gün Canbaz Mağazasını ziyaret ettik. Gerçekten güzel ve kaliteli hizmet veren bir alışveriş merkezi oluşturulmuş. Bu mağazanın Adıyaman’ımıza kazandırılmasına vesile olan Canbaz Mağaza Müdürü Abdulkadir Çalış’a teşekkür ediyoruz.

 

Kısa süre içerisinde Kahta ilçemizde açılacak olan Canbaz Mağazasının ise şimdiden Kahtalı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz’’şeklinde konuştu.

Yorum Yaz