TRAFİK POLİSİ NE YAPSIN!!

TRAFİK POLİSİ NE YAPSIN!!

Adıyaman’da artan trafik sorunu sağlık hizmetlerini de engelliyor.

 

Özellikle Atatürk bulvarı ve dar sokaklarda park yapılmaz uyarısı olmasına rağmen araçların 4’er sıra park edilmesi acil hastaya giden ambulansların da trafikte seyir eden araçlarında geçişini engelliyor. 

 

 

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri aracını yanlış park eden, geçiş güzergahlarını kapatan araçları ilk önce uyarı yapıp, daha sonra  cezai işlem uygulamasına rağmen, güzergahtan ekiplerin ayrılmaları sonucu yeniden hatalı parklar başlıyor. 

 

Yetkililer, vatandaşların Atatürk bulvarında ve dar sokaklarda park yasağı bulunan yerlere araçlarını park etmemeleri konusunda uyarılara devam ediyor. 

 

 

Editörün yorumu; Adıyaman’da ciddi anlamda park sorunu var, bu sorunun baş aktörü araç sürücüleri resimde gördüğünüz gibi ana caddeyi otopark gibi kullanan sürücülerimiz var. Devlet her sürücünün başına bir polis bırakamaz herkesin vicdanı kendisinin polisi olmalı ama nerede? Adıyaman’da sokak girişlerini trafiğe kapatıyoruz bir başka sürücü o sokağa giremeyince polis nerede diye feryat ediyor. Polis nerede diyeceğimize buraya arabasını park eden akıl yoksunu nerede demiyoruz. İşin garip tarafı biraz önce polis nerede diye isyan eden az ötede kendi aracını yanlış park ediyor. ADIYAMAN’IN TRAFİK SORUNU ARTIK KONTROL EDİLEMEZ BİR HAL ALDI. Herkes elini vicdanına koyup bu memleketi düzeltmek için ne yapmalıyız demeli.

 

Kaynak: İGFA