Adıyamanda düzenlenen Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvasında şampiyon olan Besni Tuğsuz Ali Ağa Ortaokulu Basketbol Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demireli makamında ziyaret etti.
Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, ilçede sportif başarıların artarak devam ettiğini belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözünü rehber edindiklerini ifade etti.
Okullarda gerçekleştirilen sportif faaliyetleri imkanlar dahilinde desteklediklerini dile getirdi.
Okul Müdürü Demirel, bu büyük başarıda emeği geçen Okul Müdürü Aydın Demire, Müdür Yardımcısı Murat Kuyuya, Beden Eğitimi Öğretmenleri Hilal Parlak ve Mehmet Çalışana, Antrenör Burak Talip Yılmaza ve tüm öğrenci ve velilere teşekkürlerini iletti.
HABERDE İNSAN
Yayınlanma : 09 Şubat 2025 10:29
Tuğsuz Ali Ağa Ortaokulu basketbol takımından şampiyonluk ziyareti

Adıyamanda düzenlenen Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvasında şampiyon olan Besni Tuğsuz Ali Ağa Ortaokulu Basketbol Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet
- 17:34Bisiklet otomobile çarptı: 1 yaralı
- 14:54"Güneşe Karşı: Ruhun İlk Sesi" sergisi sanatseverlerle buluştu
- 13:52ATSO Ekim ayı olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirildi
- 11:38Adıyaman’da 1’i ağır 2 kişinin yaralandığı motosiklet kazasının kamera kaydı ortaya çıktı
- 11:21Otomobil bariyerlere çarptı: 1 yaralı
- Youtube

