Tutdere: Adıyamanda askıda ekmek kuyruğuna son vereceğiz

Tutdere: Adıyamanda askıda ekmek kuyruğuna son vereceğiz
CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyamanda askıda ekmek kuyruğuna son vereceklerini açıkladı.CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan
CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyamanda askıda ekmek kuyruğuna son vereceklerini açıkladı.
CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, göreve geldiklerinde Adıyamanda askıda ekmek kuyruğuna son vereceklerini ve sosyal yardımlaşma çalışmalarının kapsamını genişleteceklerini söyledi. Gölbaşı Caddesinde esnaf ziyareti yaptığı esnada, askıda ekmek kuyruğunda bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Tutdere, Adıyamanın bu görüntüleri hak etmediğini dile getirdi.
Göreve geldiklerinde Halk Ekmek Fabrikası kurarak, vatandaşa sağlıklı ve uygun fiyatlı ekmek hizmeti sunacaklarını kaydeden Tutdere, ayrıca sosyal yardımlaşma ağlarını genişleterek, vatandaşı rencide etmeden yardımların bizzat kendilerine ulaştırılacağını ifade etti.
Tutdere, Şu anda benim hemşerilerim ekmek için kuyrukta bekliyorsa, bu kenti yönetenlerin gerçekten görevini yapmadığının işaretidir. Biz Adıyamanda belediye başkanlığını kazandığımızda bu görüntüler olmayacak, bunlar Adıyamana yakışmıyor, halkımıza yakışmıyor, bu insanlık dışı görüntülere son vereceğiz. Herkes evinde oturacak hizmet ayağına gidecek, ekmek de gidecek, su da gidecek, herkese hizmet gelecek diye konuştu.