Tutdere Esti Gürledi

Tutdere Esti Gürledi
Hakkında çıkan dedikodu ve karalamalar hakkında konuşan Avukat Abdurrahman Tutdere İl Başkanlığı kongresindeki konuşmasında sert açıklamalarda bulundu.

Hakkında çıkan dedikodu ve karalamalar  hakkında konuşan Avukat Abdurrahman Tutdere İl Başkanlığı kongresindeki konuşmasında sert açıklamalarda bulundu.

 

"Hakkımda Yalan Yanlış Konuşanlara Yazıklar Olsun"

Tutdere yapmış olduğu açıklamada"1 Kasım seçimlerinde özellikle belirttiğim gibi Hem Cumhuriyet Halk Partisinin delegeleri  ve üyelerinden en yüksek oyu almış olan biri olarak benimle ilgili genel merkezde oda oda gezip iftira atanlar vardı.Ve ben bu iftiraları içime sindiremedim ben bunu bu kürsüden açıklamak istiyorum. 


Cumhuriyet Halk Partisinin delegeleri  ve üyelerinde bunu çok iyi bilsin 7 Haziranda Abdurrahman Tutdere'nin köyünde oy çıkmadı.Bunu söyleyenlerde biraz insaf olur. Cumhuriyet Halk Partili biri olarak benim köyümün seçim sonuçları belli seçim sonuçları açık iki yüz seçmenin yüz yetmiş beş oyu Cumhuriyet Halk Partisine çıkmıştır.İnsan karalar ama bu kadar olmaz.Belden aşağı siyaset yapmaya devam edenler ne dediler. 


Kayın Babasının köyünde de oy çıkmadılar dediler insanlarda biraz vicdan olur.Benim kayınbabam emekli öğretmen 50 yıldır Adıyaman merkezde ikametgah ediyor.Bunu söyleyenlere yazıklar olsun diyorum.Kendi eşinin oyunu partiye veremeyenler bizim akrabalarımızın sırtından siyaset yapmasınlar ben bunu o insanların vicdanına bırakıyorum.Yazık günah değil mi biz yıllarımızı harcadık bu partiye evimizi ailemizi ihmal ettik partimiz için yaptık bundan sonrada partimiz için   yapmaya devam edeceğiz."

BHA

Yorum Yaz