Tütün Üreticilerinden Teşekkür

Tütün Üreticilerinden Teşekkür

Tütün eylemlerine katıldıkları gerekçesiyle tutuklanan 8 Kişi tahliye edildi.

 

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen tütün eylemlerinden dolayı tutuklan 8 kişinin bugün görülen davlarından tahliye kararı çıktı.

Tutuklu tütün üreticilerinden 5.inin müdafiliğini üstlenen Av. Burak Dündar ve Furkan Dündar "Müvekkillerimizin ve diğer tutukluların tahliye olmasından ve bu sıkıntılı sürecin son bulmasından dolayı mutluluk duyduk.

 

AK Parti Merkez İlçe Seçim İşleri Başkanı Av. Furkan Dündar; Bu süreçte ailelerle sürekli diyalog halindeydik. Konunun kısa süre içerisinde çözülmesini ve mağduriyetinin giderilmesi konusunda Hukuken atılması gereken adımlar hızlı bir şekilde atarak müvekkillerimiz tahliye oldu." dedi

 

Tahliye olanların aileleri ise; " Uzun yıllardır  tek bir dalının satımı bile yasak olan tütünün, yoğun çabaları neticesinde belli bir seviyeye taşıyan, gerçek tütün üreticisini hiçbir zaman yalnız bırakmayan tütün ve tütün üreticisinin her daim yanında olan ve bu zorlu sürecimizde de bizlerle sürekli irtibat halinde olan ve desteğini esirgemeyen AK Parti GMDK Başkanı ve Adıyaman Milletvekilimiz Sayın Ahmet Aydın'a, Avukatlarımız Burak Dündar ve Furkan Dündar'a teşekkürlerimizi iletiyoruz.