Vali Çuhadar, yaralı askeri evinde ziyaret etti

Vali Çuhadar, yaralı askeri evinde ziyaret etti
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, TSK tarafından icra edilen Pençe-Kilit Operasyonunda EYP´nin patlaması sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Öme

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, TSK tarafından icra edilen Pençe-Kilit Operasyonunda EYP´nin patlaması sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ömer Faruk Duran´ı ziyaret etti.
Vali Çuhadar, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak´ın Kuzeyinde bölücü terör örgütünün yuvalandığı bölgelere yönelik icra edilen Pençe-Kilit Operasyonunda EYP´nin patlaması sonucu yaralanarak GATA´da tedavi gören ve tedavisinin ardından memleketi Kahta´ya getirilen Piyade Uzman Çavuş Ömer Faruk Duran´ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Çuhadar´a, İl Jandarma Komutanı Albay Ferdi Erbakıcı, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder eşlik etti.
Vali Çuhadar, "Yüce Allah, vatanımızın ve milletimizin bekası için Pençe-Kilit Harekatının başladığı günden bu yana Irak´ın kuzeyinde vatan ve bayrak aşkıyla vatan savunması yapan kahraman Mehmetçiklerimizi muzaffer eylesin. Kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıklarını ve hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Kahraman gazimiz Ömer Faruk kardeşimize de Yüce Allah´tan acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.