Vali Demirtaş'dan AGC ye Veda Ziyareti

Vali Demirtaş'dan AGC ye Veda Ziyareti
Adana Valiliği görevine atanan Vali Mahmut Demirtaş, Kamu Kurum ve Kuruluşlara veda ziyaretleri kapsamında Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC)'ni ziyaret etti.

Adana Valiliği görevine atanan Vali Mahmut Demirtaş, Kamu Kurum ve Kuruluşlara veda ziyaretleri kapsamında Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC)'ni ziyaret etti.

 

Veda ziyaretinden dolayı duygu dolu anlar yaşayan Adıyaman Gazeteciler Cemiyet Başkanı Zeki Dişkaya anlamlı mesajlar verdi. 


Vali Mahmut Demirtaş'ın Adıyaman için çok büyük bir şans olduğunu dile getiren Dişkaya: "Valimiz görevi süresi boyunca güler yüzlü, şefkatliydi. Herkese eşit mesafede durdu. 


Adıyamanlı hemşehrilerimiz Vali Bey'den çok razıydı. Bizler de bir Adıyamanlı olarak vali beyden razıydık. Keşke bir dönem daha Adıyaman ilinde valilik yapsa idi. Daha güzel olacaktı. Vilayetimizin ışıkları gecenin ilerleyen saatlerine kadar açıktı. Sabahları erken saatlerinde Vali'miz görevinin başında Adıyaman için bir şeyler yapmak gayreti içerisindeydi. Kader kısmet, Sayın Vali'miz ile birlikte Adıyaman'dan Adana'ya halkın takdirini toplayan iki başarılı güzel insanı yolcu ettik. Bundan önce Milli Eğitim Müdürümüz Abdulgaffur Büyükfırat'ı yolcu etmiştik. Akabinde Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'ı yolcu edeceğiz. Biz Gazeteci Cemiyeti olarak Sayın Valimizin hakkı bize geçmiştir bizim hakkımız ona geçmemiştir. Bu anlamda Sayın Vali'mizden hakkını helal etmelerini temenni ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi. Adana ilinde Sayın Vali'mizi yalnız bırakmayıp her zaman yanında olacağını vurgulayan Dişkaya,  Adıyaman'da uydudan yayın yapacak olan A2 TV için son gelişmeleri aktararak "Sayın Valimizi açılış kurdelesini kesmeye bekleyeceğiz." dedi.



Veda ziyaretinde konuşan Vali Mahmut Demirtaş:  "Gazeteci arkadaşlarımız ile birlikte gece-gündüz demeden mesai yaptık. Görevim süresinde bizlerle olup Adıyaman'ın gelişmesine katkı sunan tüm gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.



Vali Mahmut Demirtaş ayrıca, "Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Zeki Dişkaya tarafından kurulumuna başlanılan, uydudan yayın yapacak olan A2 TV, Adıyaman ve Adıyamanlılar için büyük bir şanstır. Adıyaman'ı uydudan Dünya'ya tanıtacak olan A2 TV ekibine başarılar diler, Adıyaman'a hayırlı işlere vesile olmasını Cenabı-ı haktan niyaz ederim." diyerek güzel dileklerde bulundu.

BHA

Yorum Yaz