Adıyaman Valisi Osman Varol, geçtiğimiz hafta açıklanan Liselere Geçiş Sistemi (LGS)de tüm soruları doğru yanıtlayıp 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olan İdil Bozkurt ve Mehmet Aras Özeri kabul ederek gösterdikleri başarı dolayısıyla tebrik etti.
Gerçekleşen kabulde, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Okul Müdürleri ve öğrencilerin aileleri de hazır bulundu.
Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek gelecek hedefleri üzerine sohbet eden Vali Osman Varol, "İlimiz, her geçen gün yükselen başarı grafiği ile başarısını artırmaya devam ediyor. Valilik olarak tüm eğitim paydaşlarımızla el ele vererek Adıyamanın bu yükselişini daha da ileriye taşımakta kararlıyız. Adıyamanda eğitim alanında elde edilen başarılar, diğer öğrencilerimize de ilham kaynağı olmaktadır.
Tüm çabamız ve gayretimiz geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizi her yönüyle çağın gerektirdiği donanımla yetiştirmektir. 2025 LGSde hepimizi gururlandıran tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor, Adıyamanda başarı çıtasını her geçen gün yükselten öğretmenlerimize, okul idarelerine ve velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizin başarılarının artarak devamını diliyorum" diye konuştu.
HABERDE İNSAN
Yayınlanma : 14 Temmuz 2025 15:23
Vali Osman Varol, LGS şampiyonlarını ağırladı

Adıyaman Valisi Osman Varol, geçtiğimiz hafta açıklanan Liselere Geçiş Sistemi (LGS)de tüm soruları doğru yanıtlayıp 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi
- 14:36Seçim öncesi birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı
- 14:14Adıyaman’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliği düzenlendi
- 13:57Kahta Devlet Hastanesi’ne 9 yeni hekim kadrosu
- 13:57Başkan Hallaç’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı
- 13:57Kontrolden çıkan otomobil elektrik direğine çarparak durabildi
